söndag 9 maj 2010

Och vinnaren är...

Då var det högtid att avslöja vinnarnummer bland Running For Khayelitshas biljetter som såldes under veckan i samband med Grabbhalvan 2010 i Norrköping. Fri mat på Harrys under ett halvt år står på spel och slumpgeneratorn valde biljett nummer...

417!

Hon eller han som har den biljetten är välkommen under veckan till Harrys på Drottninggattan 63 så ska vi berätta resten. Tack alla som varit med.

Kom i håg dock att dagiset i Bamanye långt ifrån är klart. Ännu behövs allas våra stöd för att samla ihop de medel som behövs för att bygga huset. Därför fortsätter vi nu med förberedelserna inför Stockholms Maraton som springs lördagen 5 juni. Vill du vara med (utan att behöva springa!) så kan du köpa en sträcka av oss. 100 meter maraton kostar 50 kronor och hela femtilappen (även här) går oavkortad till dagisbygget.

Din sträcka köper du antingen i Harrys i Norrköping eller i Harrys i Karlstad. Har du svårt att ta dig dit men vill ändå vara skicka ett mail till harrysrunning@hotmail.se så ska vi lotsa dig fram.

Alla kan inte göra allt men alla kan göra någonting!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar