onsdag 14 april 2010

Grabbhalvan 2010

Nu blir det allvar i Norrköping! Torsdag 6 maj återkommer en älskad vårtradition till staden när Grabbhalvan ska springas. Som vanligt fem underbara kilometer med start i Folkparken - och i år även möjligheten att springa 2 varv (10 kilometer alltså).


Det är
mustaschkampen och backpriset och Runway 2200 och survival-kit i målet och en hel fest med massor av folk i Folkparken. Du SKA inte missa det!

Running for Khayelitsha
kommer att finnas där, bl a med ett femmannalag som ska springa. Det blir liksom vår officiella lansering av projektet - och vilken lanseringen! Vi håller på att finslipa detaljerna men jag kan redan nu avslöja att för 50 kronor (som går oavkortade till dagiset i Bamanye) kommer någon i Norrköping att slippa vara hungrig på ett bra tag ;)

Återkommer med mer information om detta men besök redan nu närmaste Bankomat och ta ut lite kontanter för du vill inte missa årets chans. Du ska också besöka Grabbhalvans hemsida och anmäla dig till loppet (antingen i Norrköping den 6 maj eller i Örebro som går den 27 maj) så ses vi på banan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar